Dakinspectie Katwijk

Wij inspecteren uw dak!

Wij staan voor u klaar!

Dakinspectie Katwijk

Dakinspectie Katwijk? Heeft uw dak schade opgelopen als gevolg van hevige weersomstandigheden zoals storm of neerslag? Wellicht merkt u ook lekkages op of ziet u schimmelvorming op uw plafond. Na zo’n incident kan uw gevoel van veiligheid onder uw eigen dak worden aangetast.

Wij begrijpen dat u twijfels heeft over de betrouwbaarheid van uw dak. Het is natuurlijk vervelend om met een onveilig gevoel in uw eigen huis te zitten. Daarom raden wij u ten zeerste aan om een professionele dakinspectie te laten uitvoeren.

Wij staan klaar om u te helpen. Met duizenden succesvolle dakinspecties op onze naam en meer dan dertig jaar ervaring in het inspecteren, repareren en renoveren van daken, hebben onze vakmensen de expertise om u te ondersteunen.

Als u twijfels heeft over de conditie van uw dak, is het van groot belang dat u zo snel mogelijk een dakinspectie laat uitvoeren. Hiermee kunt u voorkomen dat bestaande problemen verergeren of nieuwe problemen ontstaan.

Preventie is beter dan genezing. Bescherm uw dak tegen verdere schade door een grondige dakinspectie uit te laten voeren. Tijdens deze inspectie brengen wij de huidige staat van uw dak in kaart. Kleine reparaties kunnen vaak direct worden uitgevoerd, zodat u zich weer veilig voelt in uw eigen huis.

Als u geen dakinspectie laat uitvoeren, loopt u het risico dat er problemen ontstaan aan uw dak. Dit kan resulteren in lekkages en schimmelvorming op uw plafond. Bovendien kan de dakconstructie worden aangetast, waardoor stucwerk, verf en behang loslaten of opbollen.

Is uw dak beschadigd door hevige weersomstandigheden of overweegt u een dakvervanging? Aarzel dan niet en laat een professionele dakinspectie Katwijk uitvoeren. Maak vandaag nog snel een afspraak via 071 203 39 19.

Onze beloften.

R

Gratis dakinspectie

R

24/7 spoedservice

R

10 jaar garantie

R

Snel geholpen

R

Geen voorrijkosten

R

30+ jaar ervaring

Dakinspectie Katwijk

Services

Dakdekker Katwijk

Dakbedekking

Dakinspectie

Daklekkage

Dakrenovatie

Dakreparatie

Gratis Dakinspectie

071 203 39 19

Ik had te maken met een lekkage in mijn dak. Daarom heb ik contact opgenomen met Dakdekker Katwijk. Ze hebben de lekkage snel gevonden en direct gerepareerd. Ik kan dit bedrijf zeker aan iedereen aanbevelen.

Gerard

Ik heb het dak van mijn schuur laten vervangen door dakdekker Katwijk. Eerst heb ik een vrijblijvende offerte gekregen. Nadat ik akkoord ging konden ze snel langskomen. Alle afspraken worden nagekomen! Uitstekende service!

Marianne

Dik tevreden over de uitgevoerde werkzaamheden aan mijn dak door dit bedrijf! Zeer professioneel en tevens erg klantvriendelijk.

Mike

Werkwijze Dakdekker Katwijk

1

Maak een afspraak

Bespreek de situatie en maak een afspraak.

 

2

Gratis dakinspectie en vrijblijvende offerte

Wij inspecteren uw dak en u ontvangt een vrijblijvende offerte.

 

3

Aan de slag

Wij voeren de werkzaamheden uit.

 

Bent u op zoek naar een dakdekker?

Neem vrijblijvend contact op voor persoonlijk advies.

Waarom

Waarom een dakinspectie?

Een uitgebreide dakinspectie is een efficiënte methode om eventuele moeilijkheden en grote uitgaven te voorkomen! De voornaamste reden voor het belang van een dakinspectie is het vroegtijdig ontdekken van schade of potentiële problemen.

Immers, het tijdig signaleren en aanpakken van problemen is uiteindelijk veel gunstiger dan het moeten oplossen van grote problemen later.

Een dakinspectie houdt in dat uw dak grondig en gedetailleerd geanalyseerd wordt door onze deskundigen. Ze kijken naar verscheidene aspecten, zoals de conditie van de dakbedekking, de doeltreffendheid van de afwatering, eventuele aanwezigheid van vegetatie op het dak, en meer.

Dankzij zo’n grondige inspectie kunnen we vroeg in het proces potentiële problemen opsporen, zoals beginnende scheuren of dakbedekking die begint los te raken. Door vroegtijdige interventie kunnen lekkages en andere grote dakproblemen vermeden worden.

Het laten inspecteren van uw dak kan dus veel ongemak en kosten besparen. Naast de mogelijke schade veroorzaakt door een lekkage, vermijdt u ook de hoge kosten die vaak geassocieerd worden met dergelijke problemen.

Het periodiek laten inspecteren van uw dak draagt ook bij aan het verlengen van de levensduur ervan. Iedere soort dakbedekking heeft een verwachte levensduur. Door regelmatige inspecties kan men voortijdige schade of storingen aan uw dak vermijden.

Bent u op zoek naar ervaren dakdekkers om uw dak te inspecteren? Aarzel dan niet en neem snel contact op met Dakdekker Katwijk! U kunt ons bereiken op 071 203 39 19. We staan klaar om uw dak grondig te inspecteren!

Dakinspectie In Katwijk
Lekkage Detectie Katwijk

Jaren Ervaring

Dakdekkersbedrijf In Katwijk
Lekkage Verhelpen Katwijk

Wanneer

Wanneer een dakinspectie?

Er zijn meerdere situaties waarin het aan te raden is om een dakinspectie te laten uitvoeren. De voornaamste reden voor een dakinspectie is vermoedelijke schade aan uw dak.

Het dak van uw huis wordt constant blootgesteld aan diverse weersinvloeden, waardoor het vatbaar is voor beschadigingen. Het kan schade oplopen door extreme weersomstandigheden zoals hagel of storm. In dat geval is een inspectie essentieel om de schade te beoordelen.

Heeft u in huis last van schimmel en vochtplekken? Dit kan vaak een indicatie zijn van een lekkage. In zo’n situatie is het zinvol om een dakinspectie uit te laten voeren, zodat de bron van de lekkage opgespoord en verholpen kan worden.

Daarnaast wordt een dakinspectie sterk aangeraden als uw dak ouder begint te worden. Elk type dak heeft een beperkte levensduur. Wanneer uw dak het einde van deze levensduur nadert, is het verstandig om een inspectie uit te laten voeren.

Bent u van plan om een grote dakreparatie of zelfs een volledige dakrenovatie uit te voeren? Ook dan is een dakinspectie een goede voorbereidende stap. Het biedt een gedegen uitgangspunt voordat u begint aan een groot project.

Voelt u dat uw dak dringend geïnspecteerd moet worden? Wacht dan niet langer en maak direct een afspraak. Neem contact op met een medewerker van Dakdekker Katwijk op 071 203 39 19.

Onze werkwijze

Wat gebeurt er tijdens een dakinspectie

Tijdens een dakinspectie maken we een volledig overzicht van uw dak. We inspecteren verschillende componenten grondig. Het eerste dat we controleren is de kwaliteit van de dakbedekking.

We zoeken naar mogelijke scheuren, controleren de naden en inspecteren op eventuele schade. Daarnaast onderzoeken we de draagconstructie van uw dak.

De draagconstructie vormt de fundering van uw dak en moet sterk genoeg zijn om alle weersomstandigheden te weerstaan. Problemen met de draagconstructie kunnen leiden tot ernstige risico’s, zoals het instorten van het dak.

Ook de waterafvoer van uw dak wordt nauwlettend gecontroleerd. Een effectieve afwatering is cruciaal. Als water te lang op het dak blijft staan, kan dit tot problemen leiden, zoals lekkages.

Daarnaast inspecteren we alle verbindingen op uw dak zorgvuldig. De naden van uw dak zijn gevoelig voor schade en lekkages. Het is belangrijk om deze regelmatig te controleren om te verzekeren dat alles nog goed aansluit.

Het is ook mogelijk dat lekkages veroorzaakt worden door dieren of plantengroei. Daarom controleren we ook op de aanwezigheid van nesten, algen, mos en andere ongewenste elementen.

Als uw dak schade heeft opgelopen door een hevige storm of als u overweegt uw dak te laten vervangen, dan is het verstandig om snel een dakinspectie te laten uitvoeren. Neem contact op met Dakdekker Katwijk op 071 203 39 19. We staan klaar om u te helpen!

Katwijk Dakinspectie
Katwijk Dakdekker
Spoed Dakinspectie Katwijk
Dakschade Katwijk

Gerichte inspecties

Specifieke dakinspecties

Bij Dakdekker Katwijk leveren we niet alleen volledige dakinspecties, maar bieden we ook een breed scala aan specifieke inspecties aan.

Dit omvat inspecties van verschillende componenten zoals dakgoten, dakpannen, dakleer en schoorstenen. Elk van deze elementen is uniek en vereist een bepaalde mate van expertise, die we door de jaren heen hebben ontwikkeld en verfijnd.

In onze geschiedenis hebben we al meer dan duizend dakinspecties succesvol uitgevoerd. Bovendien beschikken we over meer dan 30 jaar ervaring in het uitvoeren van zowel dakreparaties als -renovaties.

Dit geeft ons een diepgaand inzicht in alle aspecten van daken, van de meest voorkomende problemen tot de meest complexe uitdagingen. Dankzij deze ervaring kunnen we u verzekeren dat u op onze expertise kunt vertrouwen.

Het hebben van twijfels over de staat van uw dak is volstrekt normaal en komt vaak voor. Maar het is belangrijk om deze twijfels niet te negeren. Als u onzeker bent over de conditie van uw dak, adviseren we u dringend om een dakinspectie te laten uitvoeren. Het is van cruciaal belang om dit zo snel mogelijk te doen, omdat het tijdig identificeren van potentiële problemen kan helpen om grotere problemen en meer kostbare reparaties in de toekomst te voorkomen.

Als u overweegt om een dakinspectie te laten uitvoeren, aarzel dan niet. Ons team van deskundige medewerkers bij Dakinspectie Katwijk staat klaar om u te assisteren. U kunt ons bereiken op 071 203 39 19 voor verdere informatie of om een afspraak in te plannen. Wij zijn er om u te helpen en te zorgen dat uw dak in de best mogelijke staat blijft.

Dakgoot inspectie

Uw dakgoot laten inspecteren

Onze experts bij Dakdekker Katwijk voeren een grondige inspectie van uw dakgoot uit. We onderzoeken diverse aspecten om de conditie van uw dakgoot volledig in kaart te brengen. We kijken eerst naar eventuele obstructies die de waterstroom kunnen belemmeren.

Daarnaast identificeren we mogelijke blokkades en controleren we de kwaliteit van het materiaal van uw dakgoot. We letten op tekenen van slijtage of beschadiging die problemen kunnen veroorzaken. Ook controleren we of alle onderdelen correct geïnstalleerd zijn en goed functioneren.

We besteden speciale aandacht aan de regenwaterafvoer. Verstoppingen in de afvoer kunnen ernstige gevolgen hebben. Door een grondige inspectie detecteren we mogelijke blokkades vroegtijdig en nemen we direct maatregelen om complicaties te voorkomen.

Waterdichtheid is ook essentieel. Een goede waterafvoer voorkomt waterschade. Voor huizen met schuine daken controleren we ook de kilgoot, die tussen twee dakvlakken ligt.

Als u problemen heeft met uw dakgoot of vermoedt dat er problemen zijn, is het belangrijk om snel een inspectie te laten uitvoeren om verdere complicaties en schade te voorkomen. Neem daarom direct contact op met Dakdekker Katwijk via 071 203 39 19.

Dakgoot Repareren Katwijk
Dakgoot Reparatie Katwijk
Dakpan Reparatie Katwijk
Dakpannen Vervangen Katwijk

Dakpan inspectie

Dakpannen laten inspecteren

Bij Dakdekker Katwijk weten we hoe belangrijk een grondige inspectie van uw dakpannen kan zijn. Tijdens deze controle kijken we nauwkeurig of alle dakpannen correct zijn aangebracht en stevig vastzitten.

Losliggende dakpannen kunnen bij zware windstoten of stormweer loskomen en van het dak vallen, wat kan resulteren in waterschade of andere structurele problemen.

We besteden ook gedetailleerde aandacht aan eventuele zichtbare schade aan de dakpannen, zoals barsten, scheuren of breuken, die de effectiviteit van uw dakbedekking in het gedrang kunnen brengen.

Tijdens onze inspectie wordt eveneens de staat van het metsel- en voegwerk op uw dak geëvalueerd, aangezien dit van groot belang is voor de algehele stabiliteit van uw dak.

Als u enige reden heeft om te vermoeden dat uw dakpannen los zitten, beschadigd zijn, of als u gewoon de algemene conditie van uw dak wilt controleren, raden we u ten zeerste aan om een inspectie uit te laten voeren. U kunt contact met ons opnemen via 071 203 39 19.

Dakleer inspectie

Inspecteren van het dakleer

Bij Dakdekker Katwijk hebben we een goed begrip van de specifieke behoeften van platte daken, die vaak bedekt zijn met bitumen dakbedekking, ook wel bekend als dakleer. Dit materiaal is een geliefde optie voor platte daken dankzij zijn kostenefficiëntie en duurzaamheid.

Tijdens een inspectie van dakleer focussen we op de kwaliteit en de staat van de dakbedekking. We controleren of het dakleer niet loskomt of omkrult, met name bij langdurige droogte en extreme hitte, aangezien deze omstandigheden het dakleer kunnen uitdrogen en beschadigingen kunnen veroorzaken.

Daarnaast hebben we aandacht voor de banen waarin de bitumen dakbedekking is aangelegd. Tussen deze banen kunnen kieren en naden ontstaan. Hoewel deze scheuren op het eerste gezicht misschien onschuldig lijken, moeten ze snel worden behandeld om waterschade aan uw woning of schuur te voorkomen.

Gedurende onze inspectie verifiëren we ook de waterdichtheid van het dakleer en de efficiëntie van de waterafvoer. Het is absoluut noodzakelijk dat de dakbedekking volledig waterdicht is en dat het water correct wordt afgevoerd om ophoping en daarmee gerelateerde lekkages te voorkomen.

Na onze uitgebreide inspectie kunt u gerust zijn dat uw dakleer in topconditie is en dat uw woning veilig en beschermd is. Mocht u het vermoeden hebben dat uw dakleer aan inspectie toe is, aarzel dan niet om ons te bellen op 071 203 39 19.

Epdm Dakbedekking Rotated
Dakleer Vervangen Katwijk
Schoorsteen Renovatie Katwijk
Schoorsteen Reparatie Katwijk

Schoorsteen inspectie

Schoorsteen inspecties

Schoorstenen, vanwege hun functie en locatie, moeten bestand zijn tegen een breed scala aan omstandigheden, variërend van de hoge temperaturen van uw open haard of kachel tot de bijtende kou van de externe omgeving.

Dakdekker Katwijk is zich zeer bewust van deze specifieke uitdagingen en biedt daarom uitvoerige inspecties aan om de conditie en veiligheid van uw schoorsteen te verifiëren.

Onze inspectie omvat een evaluatie van de gebruikte bouwmaterialen, een beoordeling van de stabiliteit van het metselwerk, en een grondige inspectie van de staat van de voegen.

Dit zijn allemaal elementen die cruciaal zijn voor de veiligheid en efficiëntie van uw schoorsteen. Met name in oudere woningen kunnen deze onderdelen vaak versleten zijn en mogelijk reparatie of renovatie vereisen.

Verder is een belangrijk onderdeel van onze inspectie het identificeren van mogelijke schade aan uw schoorsteen. Dit kan schade zijn die is veroorzaakt door zware weersomstandigheden, aardbevingen of simpelweg het verstrijken van de tijd.

We besteden bijzondere aandacht aan het opsporen van lekkages, scheuren en andere vormen van schade, om deze vervolgens nauwkeurig te documenteren en passende herstelmaatregelen te kunnen voorstellen.

Wilt u een dakinspectie laten uitvoeren? Neem dan snel contact op met Dakdekker Katwijk op 071 203 39 19.

Jarenlang ervaring

Kosten dakinspectie

U moet weten dat elk dak uniek is, en daarom variëren de kosten voor een grondige dakinspectie. U begrijpt dat kleinere projecten doorgaans een lager prijskaartje hebben dan grotere opdrachten.

Bij het vaststellen van de totale kosten van uw project houden we rekening met diverse factoren, zoals de benodigde tijd, materiaalkosten, gereedschap en machines. Op basis van deze informatie kunnen we een nauwkeurige en transparante offerte opstellen.

Wilt u meer inzicht krijgen in de kosten voor uw specifieke situatie? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Onze ervaren professionals staan klaar om u te voorzien van een vrijblijvende offerte die perfect aansluit bij uw behoeften.

U kunt erop vertrouwen dat wij altijd eerlijke prijzen hanteren, zonder enige concessie te doen aan de kwaliteit van onze dienstverlening. Ons voornaamste doel is uw tevredenheid en we streven ernaar om uw verwachtingen te overtreffen.

Heeft u behoefte aan een grondige dakinspectie? Maak dan vandaag nog een afspraak via 071 203 39 19 en laat ons uw dak met expertise en zorg inspecteren. Wij kijken ernaar uit om u van dienst te zijn en uw vertrouwen te winnen.

Dakgoot Inspectie Katwijk
Kosten Dakinspectie Katwijk

Transparant

Kosten Dakdekker Katwijk

Geen enkele klus is hetzelfde. Daarom bekijken wij ook per klus wat de kosten zijn.

Er zijn veel factoren belangrijk bij het vaststellen van de kosten. Onder andere het type werk, het materiaal, de grootte van het dak, de bereikbaarheid van het dak, et cetera.

Nadat wij uw dak inspecteren ontvangt u een vrijblijvende prijsopgave. Gaat u akkoord? Dan voeren wij de werkzaamheden uit.

Noodreparaties of kleine klussen worden direct uitgevoerd. Voor grotere klussen plannen we een nieuwe afspraak in.

Wilt u een dakinspectie laten uitvoeren? Neem dan snel contact op via 071 203 39 19.

Gratis prijsopgave

Dakdekker Katwijk
tot uw dienst

Daklekkage? Of een andere schade aan uw dak?
Dakdekker Katwijk met meer dan 30 jaar ervaring is klaar om u te helpen.

Bel ons vandaag op 071 203 39 19

Klanten geholpen

Jaren ervaring

Ervaren dakdekkers

Onze dienstverlening

Services Dakdekker

Daklekkage Katwijk

Heeft u te maken met een daklekkage? Schakel dan de hulp in van Dakdekker Katwijk om het lek te dichten.

Dakdekker Katwijk

Bent u op zoek naar een dakdekker in Katwijk? Neem dan gerust contact op voor een gratis offerte!

Dakreparatie Katwijk

Is uw dak beschadigd geraakt? Neem contact op en laat uw dak repareren door Dakdekker Katwijk!

Dakinspectie Katwijk

Heeft u het vermoeden dat uw dak beschadigd is? Laat dan een dakinspectie uitvoeren!

Dakbedekking Katwijk

Wilt u uw dak opnieuw laten bedekken? Neem dan contact op met Dakdekker Katwijk voor een afspraak!

Dakrenovatie Katwijk

Is uw dak verouderd en aan vervanging toe? Maak dan snel een afspraak om uw dak te laten renoveren!

Wie zijn wij?

Over Dakdekker Katwijk

Heeft u schade opgelopen aan uw dak? Het is mogelijk dat u te maken heeft met een lekkage en dat het water uw huis binnenstroomt. Dakdekker Katwijk lost het op!

Wij hebben meer dan 30 jaar ervaring met het uitvoeren van dakwerkzaamheden. Wij zijn gespecialiseerd in het aanbrengen van allerlei soorten dakbedekkingen, zowel op schuine als platte daken. Daarnaast kunt u ons ook bereiken voor het uitvoeren van reparaties en het verhelpen van lekkages.

Heeft u dakschade opgelopen of een ander probleem aan uw dak? Neem dan nu contact op met Dakdekker Katwijk.

Vraag & Antwoord

Frequently Asked Questions 

Welke werkzaamheden verrichten jullie?

Bij ons kunt u terecht voor het aanleggen en renoveren van daken, evenals dakinspecties. Daarnaast kunnen we ook dakreparaties uitvoeren in geval van schade!

In welke regio zijn jullie werkzaam?

Onze diensten zijn beschikbaar in Katwijk en omgeving. Bent u gevestigd in dit gebied en wilt u een afspraak maken? Neem dan contact met ons op via 071 203 39 19.

Hoe weet ik wat de kosten zullen zijn?
De totale kosten van een dakreparatie zijn afhankelijk van de omvang van het project. Kleine klussen zijn doorgaans voordeliger dan grotere projecten.

Belangrijke factoren zijn de benodigde tijd voor de reparatie en de kosten van materialen, gereedschap en machines.

Het is van groot belang om schade aan uw dak zo snel mogelijk te laten repareren. Hoe langer u wacht, des te ernstiger het probleem wordt en des te hoger de kosten voor de reparatie zullen zijn.

Voor meer informatie raden wij u aan telefonisch contact met ons op te nemen. Bel ons op 071 203 39 19.

Op welke manier kan ik een afspraak maken?
U kunt een afspraak maken door contact op te nemen via 071 203 39 19. Onze collega's bij Dakdekker Katwijk staan voor u klaar!
Krijg ik garantie?

Wij staan garant voor kwaliteit en vakmanschap. Bij uitgevoerde werkzaamheden ontvangt u een garantie van 10 jaar. Mochten er binnen deze periode problemen ontstaan als gevolg van onze werkzaamheden, dan zullen wij deze kosteloos verhelpen!

Wat te doen bij een daklekkage?
Bij een daklekkage is het belangrijk om als eerste de bron van het probleem te achterhalen. Probeer te achterhalen waar het lek zich bevindt en wat de oorzaak is.

Als u de oorzaak heeft gevonden, kunt u proberen het lek tijdelijk te dichten. Hiervoor kunt u bijvoorbeeld Waterstop gebruiken. Waterstop is een product waarmee u het lek voorlopig kunt stoppen. Als het niet mogelijk is om het lek te dichten, probeer dan zoveel mogelijk water op te vangen in een emmer of met behulp van een groot zeil.

Schakel vervolgens de hulp in van een professionele dakdekker. Zodra onze expert ter plaatse is, zal hij een kort onderzoek uitvoeren om het probleem grondig op te lossen. Zo bent u snel verlost van de lekkage.

Wacht niet te lang om een dakdekker in te schakelen. Een daklekkage kan snel aanzienlijke schade veroorzaken, zowel binnen als buiten uw huis.

Heeft u een lekkage aan uw dak? Aarzel dan niet en neem direct contact met ons op. Bel ons op 071 203 39 19.

Wanneer is dakrenovatie nodig?
Hoewel daken theoretisch gezien eeuwig meegaan, heeft elke vorm van dakbedekking een bepaalde levensduur. Zodra deze levensduur is bereikt, neemt de kwaliteit van de dakbedekking snel af en neemt de kans op schade en lekkages toe.

Bijvoorbeeld, dakbedekking kan uitdrogen, wat kan leiden tot barsten en scheuren. In het geval van bitumen dakbedekking kunnen er blaasjes of luchtbellen ontstaan.

Veel mensen benutten de gelegenheid van een dakrenovatie om ook direct een nieuwe isolatielaag aan te brengen. Hiermee bespaart u energie, wat zowel goed is voor het milieu als voor uw portemonnee.

Als u regelmatig te maken heeft met terugkerende problemen of herhaalde reparaties, is het raadzaam om een renovatie te overwegen om deze problemen voorgoed op te lossen.

Neem gerust contact met ons op om een afspraak te maken met Dakdekker Katwijk. Bel ons op 071 203 39 19 en wij helpen u graag verder.

Wat moet ik doen bij schade aan mijn dak?
Neem altijd direct contact op met een professionele dakdekker, ook bij kleine gebreken aan uw dak. Zelfs kleine scheuren en kieren kunnen op korte termijn aanzienlijke schade aan uw huis veroorzaken.

Aarzel dus niet en neem zo snel mogelijk contact met ons op. U kunt ons bereiken op 071 203 39 19. In de tussentijd kunt u proberen scheuren of kieren zelf te dichten met reparatiepasta.

Hoe gaan jullie mijn dak renoveren?
Elk dak is uniek. Afhankelijk van uw bestaande dak en uw wensen voor het nieuwe dak stellen we een plan op. Dit plan omvat de keuze van de dakbedekking, de uit te voeren werkzaamheden en de werkwijze.

De renovatie begint met het verwijderen van de oude dakbedekking en indien nodig, het afbreken van de oude dakconstructie. De dakconstructie vormt de basis van het dak en zorgt voor stabiliteit.

Vervolgens wordt de nieuwe dakconstructie zorgvuldig opgebouwd. Daarna kan de isolatie worden aangebracht en wordt uw dak bedekt met de gekozen dakbedekking. Elke dakbedekking vereist een specifieke aanpak, die wij vakkundig zullen uitvoeren.

Na het aanbrengen van de dakbedekking volgt een grondige controle, waarbij onder andere naden, kieren en afwerkingsfouten zorgvuldig worden geïnspecteerd.

Als alles correct is uitgevoerd en u volledig tevreden bent, ruimen wij alle materialen op en kunt u genieten van uw prachtige nieuwe dak!

Wat wordt er onderzocht tijdens een dakinspectie?
Tijdens een dakinspectie nemen wij uw volledige dak onder de loep. We controleren verschillende aspecten van uw dak. Als eerste wordt de kwaliteit van de dakbedekking gecontroleerd om scheuren, slechte aansluitingen en schade te identificeren.

Daarnaast inspecteren wij de draagconstructie van uw dak, die de stevigheid en stabiliteit van uw dak waarborgt. Problemen met de constructie kunnen leiden tot instortingsgevaar.

Ook de waterafvoer van uw dak wordt grondig gecontroleerd. Een goede afwatering is van groot belang om te voorkomen dat water langdurig op uw dak blijft staan, wat lekkages kan veroorzaken.

Daarnaast besteden wij aandacht aan alle aansluitingen op uw dak. De naden van uw dak zijn gevoelig voor schade en lekkages. Het is verstandig om deze regelmatig te laten inspecteren om er zeker van te zijn dat alles goed is aangesloten.

Tot slot controleren wij uw dak op eventuele schade veroorzaakt door dieren en plantengroei. Nesten, plantengroei, algen, mos en andere ongewenste elementen kunnen lekkages veroorzaken en dienen te worden verwijderd.